Qui sóc?

Qui sóc?
Mònica Elias, Dissenyadora de moda
Barcelona, 1989
  • Graduada en disseny de moda, a BAU (universitat de Vic), l'any 2012; especialitzada en moda infantil i en disseny per a espectacles.
  • Completa els seus estudis realitzant diversos monogràfics especialitzats, desde corseteria i bany, il·lustració, moda per a cinema, teatre i òpera,...
  • Des del 2011 fins l'actualitat treballa com a dissenyadora en varis projectes relacionats amb el món de l'espectacle, desde dissenys per a companyies de dansa i teatre fins a estilismes per a videoclips. En molts dels casos també exercint de patronista i confeccionista.
  • La moda infantil, una de les seves especialitats, l'utilitza per a crear petits universos per als més menuts. Inicia l'especialització amb la col·lecció temporada primavera/estiu 2011 anomenada "Just a step beyond the rain". Més tard amb la col·lecció "Explica'm un conte", el seu projecte de final de carrera, va participar a FIMI a la fira de València (2012), una col·lecció inspirada en els contes tradicionals explicats de la manera més fidel a través de la roba.
Sempre amb el món artístic al seu voltant, ha estat tota la vida en contacte amb la dansa i el teatre, primer com a afició i despres com a professió.
Actualment treballa com a "freelance" donant forma als seus dissenys més personals i amb feines per a altres empreses dedicades a l'espectacle.
Li agrada treballar de la manera més humana, ecològica i propera possible, i sempre amb un somriure!